Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Saturday, May 21, 2011

Bila Hanjing pun 18sx( Aku nak ping Entry nie pun segan)



Pesanan dari pihak penaja: Aku nak Publish Entry nie pun segan..Siap Tutup mata lagi...:P




Cerita dibawah tiada kena mengena dengan cerita dibawah.




Boringnyer malam nie.. My hubby g masjid..MyQaseh sudah tido...Pusing kanan..pusing kiri...Google punyer Google.... Cek email2 yang penuh sawang terjumpa email lama...Ntah la Citer agak mengarut.... Korang nak baca..baca la..Tak nak pun tak pa... :P






Di sebalik semak sebuah taman bunga di pinggir ibu kota, berehatlah satu couple, Tomy & Angela yang baru saje selesai ber'ehem-ehem'... .
Tomy tersandar disebalik pokok, keletihan. Angela pulak masih berbogel.
" Sayang... .. I dah boring laaa... . asyik-asyik I je yang kena tonggeng... ." ujar Angela memecah kesunyian. Tomy tidak menjawab sebaliknya memalingkan muka ke arah lain... Sudah bosan agaknya dengan Angela.
"Sayang dengar tak ni... .. I dah boring laaa... . asyik doggie je... Kita cube la cara lain lak... " tegas Angela lagi.
"Hmmmm... ." jawab Tomy acuh tak acuh seperti malas nak bertekak dengan Angela.
"Kalau sayang tak nak tukar style kita break-off je lah... ." kali ini Angela nekad dgn keputusannye.
"Hoih... . ini yang aku malas nak bertekak ni... .. pasal main pun nak bergaduh... terima je la doggie... itu je yang kita buleh buat... kita kan anjing. Ko penah dengar ke anjing buat 69?!!!" marah Tomy kepada Angela yang terus lari balik ke rumah tuannya di seberang jalan. "kaing..kaing... kaing... 



BigLuv
Qasehmansya

No comments:

Post a Comment