Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Monday, April 25, 2011

SEGMEN- penanda wacana ~ REVIEW DALAM REVIEW


Alamak .. Macam payah jer segmen review dalam review nie. Kena take time sebab nak review 3 blog yang hebat-hebat nie.. 1st menda yang saya buat saya Follow dulu kesemua blog nie(harap2 tuan tanah pun follow la yer.. ) nak tahu jom tengok sini sini..sini ler....

So kena amik masa yang tenang untuk meng REVIEW blog-blog yang cumel nie....
  1. Komen pasal user friendly ke tak blog tu (Letak header blog...takde header...print screen la ek)
  2. Ada apa-apa tak yang perlu dibuang atau diubah susun untuk meringankan blog...
  3. Pendapat pasal anda kat blog tu (TAK DIBENARKAN KUTUK MENGUTUK)
  4. Letak link kepada blog yang di review... Tolong menolong amalan mulia.....
     http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama.html



Review pertama
  • Tak banyak yang kena ubah tapi me ada cadangan supaya chatbox@shout box tu letak kat bahagian atas. Senang Follower nak tinggal jejak..
  • Bagi me blog nie tersusun cantik & kemas.. tak berserabut pun..Gud job
  • Kesimpulannyer simple&smart
     http://cikduyung.blogspot.com//2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama.html

Review ke2

  • Opsss...Header  tak boleh nak copy la... kat blog nie tak boleh copy-copy kot..hehehehe(maybe protect semua artikel kt blog nie...tapi lagi bagus kalau boleh sharing..sharing is caring)
  • Blog nie cumel mcm tuannyer...
  • saya suker datang blog nie sebab cumel..Entry pun best2
  • kesimpulannyer Cumel dan Cute

     http://www.blackrosehunter.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama.html%20%20


Review ke 3


  • suci jer blog nie~ hitam putih tanpa warna-warna ceria
  • tak sakit mata memnadang tapi kalau nak ceria boleh jugak tambah background berwarna
  • kesimpulan ~ putih dan bersih tidak serabut

Alhamdullilah..akhir siap jugak entry nie... memang agak payah sebab bukan pro nak review2 nie tapi try sebab tahu usaha nie tentu berbaloi..saya memang berhajat nak tambah follower... Biar susah dahulu senang kemudian..

so jom terjah blog-blog nie...(promote sikit group nie)
blackrose  cik duyung  notaekstravaganza     qasehmansya -interframe

bigluv
qasehmansya

4 comments:

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

akak..saya da review jugak.. nah..

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-susulan-review-sambil-berkenalan.html

mekaseh tau review saya.. :)
keep in touch..

blackrosehunter said...

tq review..keep in touch..=)

Awie Omar said...

Terima kasih untuk entri ni
sorry la sebab lambat reply mesej
anyway selmat berkenalan :)

http://notaekstravaganza.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-bersama_26.html

Nurul Alyaa said...

singgah sini dari group 11..

jemput ke blog saya..

http://nurulcomeygurl93.blogspot.com/2011/04/segmen-review-dalam-review-review-4.html

Post a Comment