Wan Hazel Home Wan Hazel Profile Wan Hazel Banner Wan Hazel LINK

Tuesday, February 1, 2011

cup cake bertukar apam manis.... :)

   Hari nie g keluar ber2 dgn my little princess Qaseh...My hubby kena keje lagi...so semalam janji gan qaseh nak wat cup cake..tp last2 tukar plan buat apam manis....hehehe.. layan jer la..Qaseh yg sememang kuat makan tu suker sgt walaupun apam manis ni tak la segebu mana...hahaha
jom layan gambar...tak banyak pun... pastu saja2 update menu untuk lunch ari ni...ikan bakar cicah asam,telur goreng masam manis dan kerabu sotong...walaaaaahhhh....


corak apa la yg aku hentam...but Qaseh still kata "canteknyerrr mama' suker Aseh"


dah ready nak kukus....20mint jer



 Lima biji apam ni untuk Qaseh sorang....sambil makan sambil cakap..."SEDAPNYER KEK MAMA"



Jom layan plak menu lunch hari nie... Ikan bakar cicah asam..telur goreng masam manis and kerabu sotong..so ari nie tak sempat nak tulis resepi sbb tgk mengadap blog My Hubby Bunny dah balik..balik awal la pulak...so layan gambar jer k...


Nie ikan bakar cicah Asam...Kuah Asam tu saya campur sekali...


 yang nie kerabu sotong...ada kacang panjang..bunga kantan..udang kering and sotong...

 

 



Yang nie pulak..paling senang.. Telur Goreng Masam Manis...Goreng 3biji..satu sorang.. :)


2 comments:

Watie Rose said...

wah banyaknya menu, simple dan yg penting air tgn isteri...

Aida Awie said...

woiiiii..sedapnye. naik meroyan dah perut aku ni pella oii..

Post a Comment